Close

19. mars 2020

Slik fungerer videokonsultasjon

Vi har nettopp startet med videokonsultasjoner og ber om forståelse for at dette er nytt også for oss. Vi jobber fortløpende med å integrere og tilpasse bruken av videokonsultasjon.

Drop-in uten avtale

Du sendes videre til vårt digitale venterom. Ordningen kan sammenlignes med en «drop-in» time hvor man møter opp uten å ha bestilt en time på forhånd. Dette betyr at man som regel må vente i kø før man blir kalt inn til videokonsultasjon med legen. Er det stor pågang kan ventetiden bli lang og vi kan ikke garantere at alle får svar i travle tider. Dette er noe vi tester ut for å få kontakt med flest mulig under det pågående koronautbruddet og for å minimere smittefaren.

Selv om du lukker vinduet vil legen din se at du har vært på besøk i det digitale venteværelset. Legen kan ta kontakt via en SMS-invitasjon på et senere tidspunkt.

Gå til det digitale venterommet ved å trykke på knappen under:

Vent på ledig videotime

Bestille videotime

Vi sjekker mulighetene for at våre pasienter kan bestille videotime på samme måte som man bestiller vanlige timer. Hvis vi finner en god løsning på dette vil vi oppdatere denne teksten med hvordan man skal gå frem.